MENÜ

Studioja juaj e shëndetit EMS në Prishtina

Aplikimi efektiv i njohur si “EMS Training” për më shumë shëndet dhe formë fizike: Qoftë trajnimi i muskujve, trajnimi i shpinës ose rikuperimi pas shtatzënisë – trajnerët tanë personalë të kualifikuar në studion tonë të shëndetit EMS në Kosovë ju ndihmojnë të arrini objektivat tuaja personale në kohë të shkurtër. Binduni vetë: 20 minuta stimulim elektromuskular në javë në korperformen janë të mjaftueshme në javë për të rritur formën tuaj të përgjithshme fizike dhe për të luftuar probleme shëndetësore si dhimbjet e shpinës. Binduni për trajnimin tonë efektiv të trupit gjatë një seance provuese falas.

Ekspertizë në fushën e shëndetësisë

Efikasitet

20 minuta trajnim shëndetësor në javë për suksese maksimale në trajnim.

Higjiena & Siguria

Personel i trajnuar për komoditet maksimal në trajnim, si dhe standardet më të larta të higjienës dhe sigurisë.

Efikasitet

I padëmshëm për nyjet, efektiv në thellësi. Ne jemi pionierë për trajnimin EMS me orientim shëndetësor.

Çmime të moderuara

Modele kontratesh individuale për kërkesa individuale. Ne gjejmë opsionin e duhur për ju.

Kujdes personal

Ju ndihmojmë në rrugën tuaj drejt objektivit të dëshiruar. Personalisht, kompetent, motivues.

Klientë të kënaqur

Më shumë se vetëm anëtar: Tek Körperformen, kënaqësia juaj është motivi ynë.

Provoni falas

Arritja e sukseseve maksimale shëndetësore  me 20 minuta në javë – qoftë për ndërtimin e muskujve, për të formuar figurën ose për të forcuar shpinën. Me körperformen, pionierin e trajnimit EMS të orientuar drejit shëndetit.

Mendimi i ekspertit

Trajnimi EMS është veçanërisht i përshtatshëm për persona të cilët deri tani kanë bërë pak sport. Veçanërisht personat me probleme të shpinës përfitojnë nga trajnimi efektiv.

Dr. T. Meier, mjek

REUMATIZMA

SHPINA

GJURI

DISKU MESUNAZOR (I.V)

SHTRATI PELVIK

NDËRTIMI I MUSKUJVE
PESHA

Promovimi i shëndetit pa palestër: Me përdorimin e trajnimit EMS në Körperformen

Tek Körperformen, fokusi është në mbështetjen e plotë të atyre që trajnohen nga trajnerët personalë të  specializuar .ndaj, ndryshe nga qendra e fitnesit, trajneri personal shoqëron çdo aplikim të vetëm të EMS dhe kujdeset për një zbatim të saktë të ushtrimeve. Kështu, ndërtimi i barabartë dhe i shëndetshëm i muskujve mund të garantohet. Duke përdorur në të njëjtën kohë të gjitha grupet e muskujve, ne sigurojmë një trajnim efikasnë kohë dhe me një aplikim EMS prej 20 minutash mund të arrijmë rezultate të njeta si me një sesion 90 minutash në palestër.

Körperformen Prishtina

Stimulimi elektromuskulor ofron një alternativë efikase kohore ndaj trajnimit klasik të fitnesit. Edhe për shkak se ka efekte të qëndrueshme, siç tregojnë raportet e përvojës së klientëve tanë.

Me anë të trajnimit EMS, dhimbjet e gjunjëve të mi janë përmirësuar ndjeshëm. Gjithashtu, ai i jep hov metabolizmit tim: 20 minuta në javë janë të mjaftueshme për të mbetur në formë.

Thorsten, 55

Kjo është ajo që ju pret te Körperformen në Prishtina

Pavarësisht nëse dëshironi të rrisni formën tuaj të përgjithshme fizike ose të vendosni trajnim të shpinës në mënyrë të synuar në planin e trajnimit: Trajnerët tanë personalë të kualifikuar në studion tonë të shëndetit EMS me kujdes personal në Kosovo ju ndihmojnë të arrini objektivat tuaja personale. Aplikimi i EMS në Körperformen është ideal për ndërtimin e muskujve dhe njëkohësisht veçanërisht i padëmshëm për nyjet. Siguria juaj është në qendër të vëmendjes sonë: Prandaj, të gjitha studiot e shëndetit të Körperformave janë të pajisura me pajisje EMS më të fundit dhe garantojnë standardet më të larta të cilësisë gjatë aplikimit. Klientët tanë vlerësojnë veçanërisht atmosferën e këndshme dhe diskrete në körperformen tonë në Kosovoë – formoni vetë një imazh të kësaj gjatë një seance provuese falas!

Adresa

Bregu i Diellit, Rruga Hyzri Talla, nr. 15
10000 Prishtina

Orari i punës

E hënë-e premte,ora : 8.30 - 20.30
E shtunë,ora : 9 - 18